Sluiten

Golf

Exterieur

Vanaf de eerste aanblik een Golf – en net als in iedere generatie met een opmerkelijke en zelfverzekerde uitstraling. Van de nieuw ontworpen koplampen en bumpers over het dynamische radiatorrooster tot de diffusor en de krachtige ledlichten achteraan.

Interieur

Ruimte hand in hand met comfort, kwaliteit en nieuwe technologieën. Dat is wat de Golf u binnenin te bieden heeft. Met slechts één doel: u telkens weer een zo ontspannen mogelijke rit garanderen.

Lichten

Het lichtdesign van de nieuwe Golf is een echte blikvanger, beschikbaar in meerdere aantrekkelijke varianten. Om het even welke variant u kiest: een goede zichtbaarheid is steeds gegarandeerd.

Wielen

Met welke banden-velgencombinatie uw Golf er het best uitziet, daarover kun je van mening verschillen. Maar in elk geval beklemtonen de lichtmetalen velgen het sportieve karakter van de Golf.

Zitcomfort

De 14-voudige verstelling van de optionele ergoActive-sportzetel garandeert u zitcomfort van hoog niveau. U kunt de bestuurderszetel comfortabel aan uw lichaamsbouw aanpassen en zo uw rug ontlasten. De innovatieve zetel heeft een geïntegreerde massagefunctie en is verwarmbaar.

DYNAUDIO Excite

Muziek in de auto die beter klinkt dan via uw hifi-installatie? Het naar wens verkrijgbare audiosysteem DYNAUDIO Excite is optimaal op de akoestiek van het voertuig afgestemd en biedt u een geluidservaring die u niet verwacht – zelfs als u hifikwaliteit gewend bent.

Lederbekleding

Geniet bij iedere rit van het ongeëvenaarde gevoel van exclusieve luxe. U kunt uw Golf naar wens immers uitrusten met zetelbekledingen in het fijnste leder of ArtVelours, onder andere met zetelverwarming en een multifunctiestuur dat perfect in de hand ligt.

Active Info Display

Analoog is voorbij. Ruil naar wens de klassieke ronde wijzerplaten in voor een hogeresolutiedisplay. Het innovatieve Active Info Display vervangt de klassieke instrumenten en biedt u veel meer informatie dan enkel de snelheid of het brandstofpeil.

Front Assist en ACC

Met de optionele adaptieve snelheidsregelaar ACC bent u ontspannen onderweg (standaard vanaf Comfortline). Het omgevingswaarnemingssysteem Front Assist met City-noodremfunctie en voetgangerdetectie is standaard.

Traffic Jam Assist/Emergency Assist

De optionele Traffic Jam Assist ondersteunt u in zenuwslopend stop&go-verkeer en kan op die manier helpen om typische fileongevallen te vermijden. De optionele Emergency Assist kan detecteren dat de bestuurder niet meer in staat is om de auto te besturen en in dat geval de besturing gedeeltelijk overnemen.

Park Assist

Parkeert u nog altijd zelf? De optionele parkeerhulp Park Assist kan u het sturen besparen en het zoeken naar een geschikte parkeerplaats vereenvoudigen. Met behulp van de ultrasoonsensoren herkent het systeem of uw Golf in de parkeerplaats past.

Blind Spot Sensor

De optionele Blind Spot Sensor met uitparkeerhulp waarschuwt u tijdens het rijden – binnen de limieten van het systeem – voor voertuigen in de dode hoek. Bij het achteruit parkeren controleert het de zones naast en achter uw auto.

Design

De e-Golf is een Golf die een unieke rijervaring garandeert. Dat ziet u aan de designhighlights zoals de specifieke C-signatuur van de dagrijlichten en aan de aerodynamische aanpassingen om het rijbereik te verhogen.

Rijbereik

De nieuwe e-Golf brengt u tot 300 km ver. De instelling van het rijprofiel kan u helpen om energiezuinig te rijden – of de voertuiginstellingen optimaliseren voor extra sportiviteit of comfort.

Functionele uitrusting

Om de bijzonderheden van de e-Golf optimaal te kunnen benutten, behoren onder meer een infotainmentsysteem met specifieke weergaven en een op afstand bedienbare klimaatregeling tot de uitrusting.

e-drive

Elektrisch rijden is leuker dan u wellicht denkt. Hij levert immers vanaf de eerste omwenteling zijn maximumkoppel en accelereert dankzij de éénversnellingsbak zonder onderbreking.

Milieubonus

Verzilver uw milieubonus voor de nieuwe e-Golf.

Audiosystemen

U houdt van muziek onderweg, maar wil tegelijk ook optimaal geïnformeerd zijn en geen compromissen sluiten op het vlak van comfort? Dan zal u beslist enthousiast zijn over de beide beschikbare audiosystemen.

Navigatie

Twee optionele navigatiesystemen bieden u een waaier aan innovatieve functies en laten nauwelijks een wens onvervuld. Zo geniet u van eersteklas entertainment zonder het noorden kwijt te raken.

Car-Net

Met Car-Net Guide & Inform vindt u boeiende bestemmingen in de buurt, nabijgelegen parkings of het dichtstbijzijnde tankstation. Ontvang bovendien actuele verkeersinformatie met optionele aanbevelingen om files te vermijden of nieuws van het internet.

Telefooninterface

Bel gerust al uw vrienden. Maar hou alstublieft beide handen aan het stuur. De nieuwe Golf biedt u daarvoor naar wens twee comfortabele telefooninterfaces.

Design

Spaarzaam met brandstof, maar zelfvertrouwen in overvloed. De nieuwe Golf GTE kan en wil zijn sportieve karakter niet verbergen.

GTE-modus

De bijzondere knop: Druk gewoon de GTE-toets in uw Golf GTE in om te genieten van het maximale vermogen. En van maximaal rijplezier.

Functionaliteit

De omvangrijke standaarduitrusting illustreert de hoge eisen waaraan de Golf GTE beantwoordt. Zodat u bij iedere rit kunt genieten van hedendaagse intelligente oplossingen die u meer comfort en rijplezier bezorgen.

Performantie

In de stad rijdt u elektrisch, bij het inhalen op open wegen gebruikt u beide motoren, en op lange reizen verhoogt de TSI-motor uw rijbereik. De krachtige hybrideaandrijving combineert een turbobenzinemotor met een pittige elektromotor.

Milieubonus

Verzilver uw milieubonus voor de nieuwe Golf GTE.

Motoren

De TSI-benzinemotoren en TDI-dieselmotoren zullen u aangenaam verrassen met hun snelle krachtontplooiing bij lage toerentallen. De TGI-aandrijving is een even dynamisch als milieubewust alternatief, doordat ze op aardgas werkt.

Active Cylinder Management

Indien minder vermogen nodig is, zult u nauwelijks merken dat de motor slechts op twee cilinders draait. Dat is mogelijk dankzij de actieve cilinderuitschakeling, die u helpt om brandstof te besparen.

4MOTION

U wil ook op natte en oneffen ondergrond kunnen rekenen op een optimale tractie? De naar wens verkrijgbare 4MOTION vierwielaandrijving biedt u die garantie in haast alle omstandigheden.

Rijprofielselectie

Rijdt u liever zuinig, of sportief? Of hecht u meer belang aan comfort? Met de optionele rijprofielselectie past u de rijeigenschappen van de auto aan uw rijstijl en de weg- en verkeersomstandigheden aan.

Exterieur

Een Golf R in hart en nieren: De koplampen met dynamische bochtenverlichting en de sportieve bumpers verlenen de auto een opmerkelijk en sterk karakter.Meer details

Interieur

Het interieurdesign sluit naadloos bij dat van de buitenkant aan en creëert een perfecte motorsportfeeling. Top-sportzetels, aantrekkelijke details in leder en een duidelijk aanwezig R-logo maken de sportieve look compleet.Meer details

Motorvermogen

228 kW (310 pk)1, een hoger koppel en opmerkelijke acceleraties: de nieuwe Golf R brengt zijn kracht indrukwekkend op de weg over.Meer details

Performantie

Ontspannen of pittig – met de optioneel verkrijgbare adaptieve onderstelregeling DCC past u het onderstel in een oogwenk aan uw persoonlijke rijstijl en de staat van de weg aan; en wanneer u de Launch Control inschakelt, zijn adembenemende acceleraties vanuit stilstand en kippenvel gegarandeerd. Meer details

Lichtmetalen velgen

Ongeacht of u stilstaat of rijdt, met hun dynamische look zullen de lichtmetalen velgen van uw Golf R ongetwijfeld begeesteren. Ze vatten de sportiviteit van deze auto perfect samen.Meer details