Sluiten

Golf Variant

Exterieur

Dat de Golf Variant meer is dan een handige auto voor iedere dag, ziet u meteen aan zijn dynamische en elegante vormgeving en de vele hoogwaardige details. Hij komt stijlvol en zelfverzekerd voor de dag.

Interieur

Ruimte hand in hand met comfort, kwaliteit en nieuwe technologieën. Dat is wat de Golf u binnenin te bieden heeft. Met slechts één doel: u telkens weer een zo ontspannen mogelijke rit garanderen.

Lichten

Uw doel altijd duidelijk voor ogen – de Golf Variant biedt u moderne verlichtingstechnologie en tal van extra functies.

Wielen

Met welke banden-velgencombinatie uw Golf Variant er het best uitziet, daarover kun je van mening verschillen. Maar in elk geval beklemtonen de lichtmetalen velgen het sportieve karakter van de Golf Variant.

Kofferruimte

De kofferruimte van uw Golf Variant is niet alleen groot, maar ook bijzonder praktisch vormgegeven. De verlaagbare koffervloer, bevestigingsogen en de neerklapbare rugleuning van de achterzetels zijn maar enkele van de praktische standaardelementen.

Panoramisch kantel-/schuifdak

Wenst u meer licht en lucht tijden het rijden? Dan maakt het panoramische kantel-/schuifdak het mooie weer. Het is zo groot dat ook uw passagiers achterin maximaal van het uitzicht kunnen genieten.

Active Info Display

Analoog is voorbij. Ruil naar wens de klassieke ronde wijzerplaten in voor een hogeresolutiedisplay. Het innovatieve Active Info Display vervangt de klassieke instrumenten en biedt u veel meer informatie dan enkel de snelheid of het brandstofpeil.

Lederbekleding

Geniet bij iedere rit van het ongeëvenaarde gevoel van exclusieve luxe. U kunt uw Golf Variant naar wens immers uitrusten met zetelbekledingen in het fijnste leder of ArtVelours, onder andere met zetelverwarming en een multifunctiestuur dat perfect in de hand ligt.

Front Assist

Met de optionele adaptieve snelheidsregelaar ACC bent u ontspannen onderweg (standaard vanaf Comfortline). Het omgevingswaarnemingssysteem Front Assist met City-noodremfunctie en voetgangerdetectie is standaard.

Traffic Jam Assist / Emergency Assist

De optionele Traffic Jam Assist ondersteunt u in zenuwslopend stop&go-verkeer en kan op die manier helpen om typische fileongevallen te vermijden. De optionele Emergency Assist kan detecteren dat de bestuurder niet meer in staat is om de auto te besturen en in dat geval de besturing gedeeltelijk overnemen.

Trailer Assist

Stel uw geduld niet langer op de proef, maak het uzelf gemakkelijk. Uw Golf kan immers de besturing van u overnemen bij het parkeren en manoeuvreren met een aanhanger. De optionele Trailer Assist neemt de lastige taken van u over.

Blind Spot Sensor

De optionele Blind Spot Sensor met uitparkeerhulp waarschuwt u tijdens het rijden – binnen de limieten van het systeem – voor voertuigen in de dode hoek. Bij het achteruit parkeren controleert het de zones naast en achter uw auto.

Motoren

De motoren van de Golf Variant zullen u aangenaam verrassen met hun snelle krachtontplooiing bij lage toerentallen.

4MOTION

U wil ook op natte en oneffen ondergrond kunnen rekenen op een optimale tractie? De 4MOTION vierwielaandrijving van de Golf Alltrack biedt u die garantie in haast alle omstandigheden.

Active Cylinder Management

Indien minder vermogen nodig is, zult u nauwelijks merken dat de motor slechts op twee cilinders draait. Dat is mogelijk dankzij de actieve cilinderuitschakeling, die u helpt om brandstof te besparen.

Rijprofielselectie

Rijdt u liever zuinig, of sportief? Of hecht u meer belang aan comfort? Met de optionele rijprofielselectie past u de rijeigenschappen van de auto aan uw rijstijl en de weg- en verkeersomstandigheden aan.

Audio-/navigatiesystemen

In uw nieuwe Golf Variant beslist u wat er speelt. Daarvoor kunt u kiezen tussen twee eenvoudig te bedienen audiosystemen met vele aansluitmogelijkheden en twee navigatiesystemen die eveneens nauwelijks een wens onvervuld laten.

DYNAUDIO Excite

Muziek in de auto die beter klinkt dan via uw hifi-installatie? Het naar wens verkrijgbare audiosysteem DYNAUDIO Excite is optimaal op de akoestiek van het voertuig afgestemd en biedt u een geluidservaring die u niet verwacht – zelfs als u hifikwaliteit gewend bent.

Car-Net

Met Car-Net Guide & Inform vindt u boeiende bestemmingen in de buurt, nabijgelegen parkings of het dichtstbijzijnde tankstation. Ontvang bovendien actuele verkeersinformatie met optionele aanbevelingen om files te vermijden of nieuws van het internet.

Telefooninterface

Bel gerust al uw vrienden. Maar hou alstublieft beide handen aan het stuur. Met zijn standaard Bluetooth uitrusting biedt de Golf Variant ook twee optionele geavanceerde telefoonfuncties.

Offroad

De Golf Alltrack brengt u ook buiten de platgetreden paden vlot op uw bestemming. Daarvoor is hij uitgerust met een slechtewegenonderstel, een bodembescherming en een Offroad-rijprogramma: zinvolle uitrustingen die het rijden op terrein vereenvoudigen.

Performantie

U bent graag en veel onderweg, maar wil ook graag uw verbruik binnen de perken houden? Dat kan, dankzij onze krachtige en tegelijk efficiënte motoren.

Ruimte

De Golf Alltrack zorgt ervoor dat u dagelijkse en minder dagelijkse spullen echt moeiteloos kunt wegleggen of opbergen in het interieur. Geniet van de variabele opbergruimte, die veel verder reikt dan de gebruikelijke opbergvakken in de deuren en aan de rugleuning van de voorzetels.

Design

De Golf Alltrack maakt indruk met zijn opmerkelijk silhouet, zijn hoogwaardig interieurdesign en zijn robuuste offroaddetails. Zo maakt u overal indruk – zowel op bergwegen als in de stadsjungle.