Sluiten

CC

Exterieur

De coupé is een markant model. Bij de Volkswagen CC vormen design en rijcomfort de perfecte combinatie. Dankzij het dynamische en tegelijkertijd elegante uiterlijk is deze auto nu al een echte designklassieker. Bovendien zorgt de Dynamic Chassis Control 'DCC' (en option) voor optimaal rijplezier - zeer sportief of aangenaam comfortabel.

Interieur

Aan elk detail van de Volkswagen CC merkt u hoe dynamiek en elegantie worden gecombineerd. U herkent het aan het fraaie multifunctionele stuurwiel met lederen bekleding. Of aan het klassiek vormgegeven, sportieve instrumentenpaneel.Meer details

Het rijcomfort

De Volkswagen CC is verrassend ruim, met uiterst comfortabele zetels voor liefst 5 inzittenden.

Bijstandssystemen

Voor een rijgedrag dat zowel zuinig, veilig als comfortabel op lange trajecten is, hebben wij voor de Volkswagen CC een ruim gamma van ultravernieuwende bijstandssystemen ontwikkeld.

De coupé

De nieuwe Volkswagen CC is niet zomaar een Coupé.Meer details

De voorzijde

Met zijn elegante design trekt de coupé meteen alle blikken naar zich toe. En laat ze meteen stilstaan op de glanzend gelakte lijsten van het radiatorrooster van de nieuwe Volkswagen CC.Meer details

De achterzijde

Eén blik op de weergaloze ledachterlichten en het oog is overtuigd: de nieuwe Volkswagen CC heeft qua design een doorslaggevend argument.

Het instrumentenbord

De vakkundig verwerkte materialen, zoals het met leder beklede stuur of de versnellingspook in leder, creëren interessante contrasten in de bestuurdersruimte. Op het instrumentenbord trekt de analoge klok in klassiek design de aandacht.

Het panoramische schuifdak

Met zo'n groot panoramisch schuifdak kan de zon bij al uw passagiers komen. Meer details

Easy Open

Desgewenst kan de nieuwe Volkswagen CC u zelfs helpen bij het uitladen dankzij 'Easy Open'. Meer details

Het 5-zitplaatsen pack

U wilt een vijfde passagier graag het plezier gunnen om een ritje in de nieuwe Volkswagen CC te maken? Dan kunt u kiezen voor het optionele pack van 5 zetels.

De actieve klimaatzetels

Als optie beschikken de zetels over een actieve klimaatregeling en geïntegreerde ventilatiekanalen verlenen elke passagier een erg aangename persoonlijke temperatuur.

De achterbank

De afstandsbediende ontgrendeling van de rugleuning van de achterbank is eveneens erg handig. Met een eenvoudige druk op de knop onder de hoedenplank wordt de linker- of rechterkant van de rugleuning in delen van 1/3 en 2/3 gescheiden en automatisch neergeklapt.

Adaptieve onderstelregeling DCC

Met een eenvoudige druk op de knop profiteert u van maximaal rijcomfort. U hebt daarbij keuze uit drie afstellingen: 'Normaal', 'Sport' en 'Comfort'.

Het elektronische sperdifferentieel XDS

De tractie in de bochten wordt verbeterd door een standaard elektronisch geregeld differentieel tussen de wielen (XDS).Meer details

Motoren

Voor de Volkswagen CC heeft u de keuze uit een 1 benzinemotor; 1.8 TSI (160 pk). Daarnaast zijn er ook 3 dieselmotoren beschikbaar. Respectievelijk een 2.0 TDI 136, 140 en 170 pk BlueMotion Technology, en een 2.0 TDI (140 pk Blue TDI). La CC dispose également d’un moteur V6 de 300 CV (3.6l FSI).

De vermoeidheidsdetectie

Van bij het begin van een traject analyseert deze functie het rijgedrag van de bestuurder. De vermoeidheidsdetectie analyseert tijdens het rijden permanente signalen zoals de stuurhoek. Meer details

Dynamic Light Assist

Indien gewenst biedt de grootlichtregeling 'Dynamic Light Assist' extra veiligheid. Dat systeem regelt het grootlicht nauwgezet, zodat het tegenliggende verkeer niet verblind wordt.Meer details

Park Assist

In tegenstelling tot systemen van de eerste generatie die enkel parkeerhulp bieden bij het parkeren evenwijdig met de rijbaan, vergemakkelijkt het nieuwe parkeerhulpsysteem eveneens het parkeren dwars of haaks op de rijbaan. Meer details

De rijstrookveranderingsassistent

De CC is het eerste model van Volkswagen dat uitgerust is met de speciale functie 'Side Assist Plus', een rijstrookveranderingsassistent, inclusief koerscorrectiesysteem (Lane Assist). Meer details

Front Assist

Het periferische bewakingssysteem 'Front Assist' dat optioneel beschikbaar is, detecteert gevaarlijke uitwijksituaties en helpt de remafstand te verkorten.

Dynaudio

Indien u tijdens uw verplaatsingen naar Maria Callas wenst te luisteren, zorgen wij ervoor dat het haast even goed klinkt als in de Scala-opera in Milaan, dankzij het hifisysteem DYNAUDIO.

Navigatie

In combinatie met de optionele DSG-versnellingsbak met dubbele koppeling is de vrijloopfunctie beschikbaar. Wanneer u uw voet van het gaspedaal haalt, ontkoppelt de motor automatisch en wordt hij in een vrij toerental gehouden.

Premium mobieletelefoonvoorbereiding

Bel in uw auto zo eenvoudig en comfortabel mogelijk met de voorgeïnstalleerde uitrusting voor mobiele telefoons 'Premium'.

De koplampen

De standaarduitrusting die grondig werd opgewaardeerd, bevat voortaan nieuw ontworpen bi-xenonkoplampen, een statische bochtenverlichting en eveneens nieuw ontworpen ledachterlichten.

DSG

In combinatie met de optionele DSG-versnellingsbak met dubbele koppeling is de vrijloopfunctie beschikbaar. Wanneer u uw voet van het gaspedaal haalt, ontkoppelt de motor automatisch en wordt hij in een vrij toerental gehouden.

TDI

De TDI-motoren die met de allernieuwste common-railtechnologie zijn uitgerust, bieden als voordeel dat ze een hoger koppel combineren met een lager verbruik.

BlueTDI

De Volkswagen CC biedt u een ruime keuze aan dieselmotoren: een 2.0 TDI van 136, 140 en 170 pk BlueMotion Technology, en een 2.0 TDI (140 pk Blue TDI).

De remenergierecuperatie

Tijdens het rijden komt er voortdurend energie vrij, die ongebruikt naar buiten wordt afgevoerd. Dat is niet het geval bij de nieuwe Volkswagen CC.

Het stop-startsysteem

Het stop-startsysteem schakelt de motor uit als hij bij het stoppen in de neutrale stand wordt gezet en start opnieuw zodra het ontkoppelingspedaal wordt aangeraakt.

De vrijloopfunctie

Ze dient om de kinetische energie van het voertuig beter te gebruiken. Wanneer u uw voet van het gaspedaal neemt, ontkoppelt de motor automatisch en wordt hij in een vrij toerental gehouden.

R-Line "Exterieur"

Elegantie ontmoet dynamisme: de R-Line-uitrustingskenmerken beklemtonen het sportieve karakter van de Volkswagen CC.Meer details

Pack « Business »

Profiteer van geluidsapparatuur dankzij het pack Business van de Volkswagen CC.Meer details

Pack « Business Lounge »

Profiteer van het pack Business Lounge op uw Volkswagen CC.Meer details

Pack « Alcantara »

Kleedt uw Volkswagen CC nauwkeurig aan met het pack Alcantara.Meer details

Pack « Nappa »

Profiteer van het pack Nappa op uw Volkswagen CC.Meer details

Pack Sport

Profiteer van het pack Sport op uw Volkswagen CC.Meer details